Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Au fost indepartate betoanele care blocau accesul public pe autostrada. Circulatia s-ar putea deschide fara o inaugurare oficiala

În noaptea dinspre joi spre vineri, constructorii de la Impregilo SpA au trasat ultimele marcaje rutiere pe lotul III al autostrăzii Orăștie – Sibiu, pe care circulația va fi deschisă începând de azi. În cursul acestei dimineți, muncitorii angajați de italieni au îndepărtat și ultimele blocuri de beton amplasate pentru a opri accesul public pe cei 22,11 km de autostradă dintre Săliște și Săcel. În continuare, autoritățile nu au anunțat niciun moment oficial pentru deschiderea traficului pe această ultimă porțiune de autostradă dintre Sibiu și Deva, unde traficul rutier nu este încă permis. Surse oficiale au declarat pentru Turnul Sfatului că, cel mai probabil, traficul va fi deschis după inspecția pe care ministrul Transporturilor o va face în jurul amiezii.
Potrivit programului premierului Victor Ponta, anunțat de biroul acestuia de presă, singurul eveniment stabilit pentru ziua de vineri este conferința de presă, de la ora 10:00, susținută la sediul Guvernului. De prezența lui Ponta la inaugurarea circulației pe autostradă s-a discutat în ultima perioadă, însă în cursul zilei de azi nu a fost confirmată oficial.

Citește și Vineri se deschide oficial autostrada. Tot oficial, nimeni nu știe la ce oră, iar ministrul anunță ”o inspecție”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

germanicus

Acum 9 ani

Pentru votantii pontisti sau cei cu POANTE: Sint sas plecat in \'90 din Romania si va rog sa–l alegeti pe PONTA. Sinteti atit de orbiti de ,,mandria de–a fi ROMAN\" incit nu va pasa de viitorul tarii ! Dupa ,,revolutie\" multi au devenit atit de nationalisti, incit ma bucur c–am parasit Romania atunci si vin doar in concediu in tara. Sinteti marea majoritate saraci DAR ingimfati si dusmanosi cind vine vorba de Iohannis. La anul ma voi bucura sa va aud vaicarindu–va de soarta voastra datorita dragului vostru conducator sudist: PONTA !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus