Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Primaria Medias investeste 7,7 milioane de lei intr-un centru pe batrani cu 34 de paturi

Reprezentanții municipalitații medieșene au semnat săptămâna aceasta contractul pentru executarea lucrărilor de finalizare a proiectului „Centrului de îngrijire și asistență a persoanelor vârstnice“  din Mediaș.

”Capacitatea totală de cazare a unității cuprinde un număr de 34 de paturi, toate camerele fiind dotate cu grupuri sanitare proprii. De asemenea, se va executa și amenajarea integrală a terenului aferent centrului de îngrijire, care va cuprinde alei carosabile, locuri de parcare, alei pietonale, spații verzi, iluminat exterior și amenajarea unui spațiu de recreere dotat cu bănci, mobilier de grădină și aparate de fitness”, explică reprezentanții primăriei, într-un comunicat de presă.

Valoarea întregii investiții este de 7,7 milioane lei iar durata de execuție este de 18 luni.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 267

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus