Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Cati cersetori activeaza in centrul istoric al Sibiului?

În perioada mai-decembrie a anului 2014, polițiștii sibieni au fost organizat şi executate 316 acţiuni pentru combaretea cerșetoriei, în urma cărora au fost constatate 23 de infracţiuni săvârşite de 19 autori, toţi majori.

Din totalul infracţiunilor constatate în perioada amintită 14 sunt infracţiuni de folosirea unui minor în scop de cerşetorie, patru sunt infracţiuni de exploatarea cerşetoriei iar cinci sunt infracţiuni de alt gen, cum ar fi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90 din Legea nr. 84 din 15 aprilie 1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Tot în a doua jumătate a anului trecut nu mai puțin de 66 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu, Poliţiei Locale şi Jandarmeriei Sibiu, 29 din acestea fiind introduse în bazele de date ale poliţiei, celelalte fiind deja implementate.

”Totodată, au fost aplicate 499 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 50.780 lei, dintre care: 413 sancţiuni contravenţionale la Legea 61 /1991 republicată. Din analiza efectuată s-a constatat faptul că cele mai multe sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în lunile mai (109 sancţiuni contravenţionale), august (74 sancţiuni contravenţionale) şi iulie (69 sancţiuni contravenţionale)”, se arată într-un raport al IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

hai ca e tare

Acum 9 ani

care 66, cred ca de 5 ori aceleasi 10 persoane...ii duc la sediu le iau banii si ii trimit inapoi la cersit.....da se dau cocosi cu o batranica, saraca vindea 2 buchete de flori si trebuia politia locala sa-si arate clasa(una din cele 2)
Raspunde

:))

Acum 9 ani

PS nu e o eroare, exact asa au calculat si ei 5*10=66
Raspunde

eu

Acum 9 ani

mai sunt si acum cersetori - si nu persoane majore - vezi zona Liedl de pe soseaua Alba-Iulia, Mc Donald, str. Cetatii, centru - str. Nicolae Balcescu...etc.
Raspunde

titi

Acum 9 ani

mai bine cersesc decit s-a munceasca ,multi sunt tineri ,si la sibiu numai cine nu vrea nu are de serviciu ,,s-au nu vedeti ca neau invadat sudisti ,ce s-a faca la ei acolo fratia interlopilor cu politiceni [grebla ] ba saracia mare aia in loc s-a rezolve problema locurilor de munca ,au pretebti sa-si construiasca stadioane de cinci stele [olguta de craiova si boc de cluj ]ce vrei mofturi de iresponsabili la bani publici
Raspunde

Robin

Acum 9 ani

fiecare oras mai instarit isi poate permite niste cersetori :) imbogateste flairul orasului !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus