Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

"Placerea barbatilor" - dragostea la batranete in varianta masculina

Cinemateca Astra Film revine miercuri, 11 martie, de la ora 19:00 la subiectul dragostei la vârsta a treia, de data aceasta în variantă masculină. Cinci bărbați, cinci filosofii ale iubirii, o singură concluzie: iubirea este antidotul pentru gândul la moarte. Men’s Lust / Plăcerea bărbaților (regia Gabi Schweiger) continuă interesul autoarei pentru felul în care dragostea și sexualitatea se manifestă la persoanele trecute de 60 de ani.

„Întâlnim un artist - tată împlinit și fericit care încă venerează vaginul, un doctor care crede în monogamie, un om spiritual care așteaptă iluminarea iubind o femeie, un filosof cu o copilărie tulburentă și un bărbat homosexual a cărui viziune directă asupra sa și a iubirii face ca societatea să pară nedreaptă. Filmul surprinde modul în care se schimbă viața unui bărbat după ce hormonii se liniștesc și cum dorința pentru trupuri tinere este înlocuită de dorința unui partener matur. Moartea este visceral legată de bătrânețe, însă acești bărbați au găsit o alinare în iubire. ”Cuvântul iubire miroase bine”, spune unul dintre ei”, spun reprezentanţii Astra Film.

Proiecția filmului Men’s Lust / Plăcerea bărbaților are loc la sala Astra Film Cinema din Piața Mică, nr. 11. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției. Informații și rezervări la tel: 0751.166.516

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

cinefilă

Acum 9 ani

Cum arată babalâcul aăl! Nu mi-ar trebui nici de boală!
Raspunde

cinefila lu peste

Acum 9 ani

apăi tu cinefila lu pește uita te la nicolaescu in continuare. ca doar atat de duce graunta aia pe care ti-o pus o muma in loc de creier.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus