Luni,
06.05.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Vasluian prins la furat in Sibiu. A facut pagube de 10000 de lei intr-o singura noapte

Polițiștii sibieni au reușit să prindă ieri un bărbat de 41 de ani, din Vaslui, venit să fure în Sibiu.

Conform reprezentanților Biroului Investigații Criminale Sibiu acesta a pătruns în data de 13 februarie, prin efracție și pe timp de noapte, într-o locuință din municipiul Sibiu, de unde a sustras diverse bunuri, prejudiciul creat fiind de 10.000 de lei.

”Suspectul a fost reținut ieri de polițiștii sibieni și prezentat instanței care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 alin. 1, art. 229 alin.1, lit. b, d si alin. 2 lit. b din Codul penal”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu remis marți.

Bărbatul are vârsta de 41 de ani și este domiciliat în județul Vaslui, însă locuiește fără forme legale în municipiul Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri:

Vizualizari: 246

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 9 ani

Ar fi interesant sa stim si zona, sa vedem ce zone \'\'trag cu ochiul\'\' astora...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus