Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Dosare penale pentru ca au condus autoturisme neinmatriculate sau cu acte contrafacute

În weekend trei tineri s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi în trafic, unul conducând o maşină care avea documente contrafăcute, iar alţi doi care conduceau autoturisme neînmatriculate şi cu numere false.

„În 18 aprilie în municipiul Sibiu, poliţiştii au identificat pe strada Gorăslău un conducător auto aflat la volanul unui autoturism ale cărui documente - fişa de inspecţie tehnică şi poliţa de asigurare - erau contrafăcute. Drept urmare, şoferului de 28 de ani, din Vâlcea, i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals în documente”, spun reprezentanţii IPJ Sibiu.

Tot în weekend, alţi doi sibieni, o tânără de 27 de ani şi un tânăr de 28 de ani, au fost depistaţi în trafic în timp ce conduceau, în municipiul Sibiu, autoturisme neînmatriculate şi cu numere false. Poliţiştii îi cercetează penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat.

Foto: stirileprotv.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 263

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus