Sâmbătă,
04.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Un sibian a lovit un om pe trecerea de pietoni, in Covasna

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Covasna au fost sesizați, în data de 17 aprilie, de către personalul medical din cadrul spitalului din localitate, despre faptul că în fața lor s-a prezentat o victimă a unui accident rutier care cerea asistență medicală.

”În urma cercetărilor și verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză, în timp ce se afla angajată în traversarea părții carosabile în mod regulamentar, pe o trecere pentru pietoni, a fost acroșată cu oglinda retrovizoare din partea dreaptă a unei autoutilitare conduse de către numitul M.A. din jud. Sibiu”, arată Inspectoratul de Poliție al Județului Covasna, într-un comunicat de presă remis luni.

Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acesteia. Ambele persoane implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind, în ambele cazuri, negative.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 9 ani

Nu vreau sa critic da\'asta nu-i stire.Daca suna ceva de genul \'\'un iredentist maghiar a lovit cu salbaticie o furgoneta a unui sibian care traversa o trecere de pietoni,distrugindu-i oglinda\'\'asta da! Era o stire!Plus ca niciunul nu era trotilat,nici sibianul,nici furgoneta,nici omul!(dupa cum arata in poza,conul din dreapta pare a fi cam machit,ori a zburat Dumbledore prin Covasna)
Raspunde

ocean

Acum 9 ani

ba e o stirie cu cap.......... autorul articolului ii iubeste cum ii iubim toti.... :))))))))
Raspunde

cine ma

Acum 9 ani

nu stiu daca in covasna au sau nu cinema multiplex, dar la noi in sibiu ar trebui construit unul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus