Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Trei talhari prinsi langa Sibiu

Un bărbat în vârstă din satul Vale a fost ieri victima unei tâlhării cu violență, faptă produsă în cursul nopții.

O echipă de polițiști criminaliști și judiciariști de la IPJ Sibiu a cercetat locuința unde s-a produs infracțiunea și, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate și a discuțiilor purtate cu victima, au stabilit faptul că ”în cursul nopții de 7 mai, în jurul orei 02:30, trei persoane necunoscute au pătruns în imobilul victimei, iar prin folosirea violenței l-au deposedat de 140 de lei și verigheta pe care o purta pe deget. Victima, în vârstă de 70 de ani, a fost transportată la Spital pentru îngrijiri medicale”.

Mai departe, polițiștii sibieni au reușit foarte rapid identificarea și reținerea pentru 24 de ore a celor trei bărbați suspectați de săvârșirea acestei fapte. Cei trei suspecți au vârsta cuprinsă între 32 și 34 de ani și sunt domiciliați în satul Mag.

”Polițiștii orașului Săliște continuă cercetările sunt aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de art. 233 și 234 alin 1 lit. d și f și alin. 3 cod penal. Suspecții vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă”, arată conducerea IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 407

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

dw

Acum 9 ani

Mag?
Raspunde

Muc cel Mic

Acum 9 ani

Mag se afla in judetul Sibiu la aprox.5 km de Sacel....45°49′11″N 23°57′23″E / 45.81972°N 23.95639°E
Raspunde

x

Acum 9 ani

daca aveam cinema multiplex, victima putea sa invete , din filmele difuzate, cum sa se apere impotriva unei talharii
Raspunde

xyz

Acum 9 ani

Cum ati reusit sa imi taiati dreptul la comentarii pe FB, desi nu imi dau seama de ce, nu reusiti sa-l excludeti si pe cartofarul asta cu pamant intre degetele de la picioare, care ne tot streseaza cu multiplexul lui? Bai fixistule, ia apucate si fa tu un multiplex in varf de munte, sa scapam de tine.
Raspunde

tigani din Mag

Acum 9 ani

Cred ca sunt tigani din Mag.Vreau sa fac aceasta precizare sa inteleaga organele de cercetare penala sa fie mai exigente cu acesti infractori care comit, in repetate randuri, tot felul de fapte penale. Unele dintre ele ne fiind reclamate de cei pagubiti caci stiu de la inceput ca mai ales cei din politia din Saliste nu depun suficient interes pentru curmarea unor astfel de fapte. Cred ca numarul infractiunilor s-ar reduce substantial daca s-ar infiinta un post permanent de politie, fie el si de politie locala , in Mag asa cum a fost atunci cand erau gardienii publici.
Raspunde

student valcean

Acum 9 ani

Asa ceva numai in sibiu se poate intampla ....
Raspunde

x

Acum 9 ani

Taiate: mainile, nasul si urechile. Poate asa nu ar mai avea curajul si altii sa incalce legea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus