Sâmbătă,
04.05.2024
Parțial Noros
Acum
11°C

A evitat un caine si-a sarit in sant cu masina

Un bărbat de 25 de ani a fost implicat ieri seară într-un accident de circulație și a fost rănit ușor, după ce a vrut să evite un câine care i-a sărit în calea mașinii.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, evenimentul rutier a avut loc ieri seară, în jurul orei 22:30, pe DN 14.

”Un bărbat de 25 de ani, domiciliat în localitatea Copșa Mică, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, în afara localității Copșa Mică a încercat să evite impactul cu un câine aflat pe sensul său de mers, ieșind în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a sensul său de deplasare”, explică polițiștii sibieni.

Bărbatul a fost ușor accidentat, nefiind necesară internarea.

foto arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 345

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Troll

Acum 8 ani

Totul puea fi evitat daca se deplasa prin parcarea subterana a unui multiplex
Raspunde

@1

Acum 8 ani

Paranoicule, idiotule, tembelule du-te dracului odată cu tâmpenia ta de multiplex. Ești un jeg uman . Alo TS, blocați naibii IP-urile nătângului ăsta că ne-am săturat de atâta prostie!
Raspunde

titu ena

Acum 8 ani

cred ca e cel mai zapacit postac , cel cu multiplexul . Ce poate face TS pentru a scapa de el ? Afanata , cine are urechi de auzit sa auda
Raspunde

dave

Acum 8 ani

E foarte amuzant ursuzilor!:))
Raspunde

@2

Acum 8 ani

Tot ce scuipi acolo ți se potriveste de minune, ca dovada ca ești paranoic ai făcut o fixatie din gluma aluia. Cred ca ar fi bine sa mergi la un control.
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Umorul are o limită. Ironia e apanajul unor oameni cu un anumit nivel de inteligență. Dacă tu crezi că individul ăla are umor și că glumește, ești la fel de retardat. N-ai decât să te distrezi cu el cât vrei. Atâta poți și tu.
Raspunde

@6

Acum 8 ani

Prostule, umorul e o stare de spirit si e fără limite, de-aia exista umor absurd, umor negru etc. Vii tu acum sa-i pui limite, boule ce ești, cine***te crezi???
Raspunde

@7

Acum 8 ani

Dar tu cine te crezi??? Eu de ce trebuie să accept limitările tale, iar eu nu am voie să am propriul meu sistem de valori? Sunt obligat să fiu de acord cu toți oligofrenii și să mai și râd la aberațiile lor, sau să înghit înjurăturile unor înapoiați și să le mulțumesc pentru asta??? Ia rămâi tu așa limitat cum ești și nu mai lătra pe aici dacă nu ești atât de inteligent încât să respecți opiniile altora. Tu cu limitările, alții cu limitele.
Raspunde

@8

Acum 8 ani

Prostule, tocmai tu vb de respectarea opiniei altora, tu care ii pui pumnul in gura si jignesti ca un neam prost??? Limite sa-ți pui tie, de fapt le si ai din fabricatie, lasa-i pe alții in pace sa se exprime cum vor, atâta timp cât nici nu ești băgat in seama, nu ar trebui sa guiti pe-aici.
Raspunde

Troll

Acum 8 ani

@2/6/8: Din cate vad, postezi de la Azilul de pe 9 Mai, asta spune multe. Tu? Trebuie sa accepți ce? .... bai Janee, este foarte simplu, nu iți convine, schimbi canalul... au auzit de \"dreptul la libertatea de exprimare\".. iar daca intelectul nu te ajuta sa înțelegi ce inseamna o ironie tot tu vorbesti de limitari??... :)) @7,9: Touche :D
Raspunde

Same Troll

Acum 8 ani

Dar sa revenim la Multiplex .... :))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus