Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
17°C

ACTUALIZARE FOTO Accident pe strada Balea. Nu s-au inregistrat victime

ACTUALIZARE FOTO Accident pe strada Balea. Nu s-au inregistrat victime

Actualizare:

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au declarat pentru Turnul Sfatului că accidentul, din fericire, nu s-a soldat cu victime.

Știre inițială:

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu aproximativ 40 de minute pe strada Bâlea din Sibiu.

Două mașini, ambele marca Dacia, s-au lovit lateral. Din câte se pare, cauza principală a fost neasigurarea la schimbarea direcției de mers.

Informațiile de la fața locului arată că dintr-una din mașini a fost scoasă de echipele de intervenții și un sistem de prindere de tip scoică pentru bebeluși.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

xyz

Acum 8 ani

Clasica iesire de pe Noica sau de pe Serbota, cu dureri la basca fata de cei care circula pe Balea :( . Multi nu se asigura cand ies de pe o stada laterala sau cand schimba banda. Mai mult, sunt \"soferi\" care nici macar nu se obosesc sa semnalizeze. www.youtube.com/watch?v=Bt-Fk_AwwLw
Raspunde

vasiladi

Acum 8 ani

Nu! asta-i atentat la cuplul johanis!blocati strada sa nu mai circule nimeni! demisia lui ponta ca nu o rezolvat circulatia pe bilea! motiune de cenzura!asfaltul neopodlist e mai bun ca asfaltul psdist,sint gropi si nui voie!
Raspunde

agitator

Acum 8 ani

Să ieșim în stradă !!!
Raspunde

x

Acum 8 ani

sa facem cinema multiplex!
Raspunde

dvsd

Acum 8 ani

Ce accident neica, asta e tamponare toata ziua, nu stiu ce va agitati atata.....sunt peste 5 asemenea cazuri pe zi in Sibiu. Stire de 2 lei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus