Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
19°C

ACTUALIZARE Un TIR a intrat pe contrasens, pe A1. Soferul da vina pe denivelari

ACTUALIZARE Un TIR a intrat pe contrasens, pe A1. Soferul da vina pe denivelari

ACTUALIZARE ora 13 - Echipajele ISU care curăță la această oră combustibilul vărsat pe carosabil (foto), în urma accidentului, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit exact la același kilometru, dar pe sensul opus de mers. Focul a pornit la o autocisternă goală, iar pompierii spun că acesta nu are nicio legătură cu combustibilul vărsat pe asfalt din rezervorul TIR-ului care a intrat pe contrasens.

ACTUALIZARE ora 12 - Șoferul TIR-ului care a intrat astăzi pe contrasens spune că a încercat să evite niște denivelări de pe autostradă și a făcut o manevră bruscă, după care a pierdut controlul volanului. Șoferul circula pe banda unu, când a tras brusc de volan, a intrat pe banda a doua și, apoi, în parapetele care desparte sensurile de mers.

Chiar dacă a fost proiectat, în urma impactului, pe asfalt, șoferul era conștient și a putut să le explice polițiștilor ce s-a întâmplat.

Știrea inițială:

Șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului pe Autostrada 1 și a intrat în despărțitoarele de sens, pe care le-a dărâmat. Cabina TIR-ului a intrat apoi pe contrasens, iar în urma impactului, șoferul a fost proiectat pe asfalt.

Accidentul a avut loc în zona viaductului Mediaș. Din fericire, din sensul opus nu venea nicio mașină, astfel încât singurul rănit în urma acestui accident este șoferul român al TIR-ului. Acesta conducea un autotren înmatriculat în Turcia, cu remorca înmatriculată în Franța.

Un echipaj SMURD a ajuns la locul accidentului, pentru a-i acorda șoferului primul ajutor. Un alt echipaj ISU a fost chemat pentru a curăța șoseaua, după ce mare parte din combustibilul din rezervorul TIR-ului s-a vărsat pe asfalt.

Circulația în zonă este blocată pe câte o bandă din ambele sensuri de mers.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 589

Comentarii

5 comentarii

eu

Acum 8 ani

Gropiile acelea sunt de 2 ani acolo , a fost pus doar un semn de avertizare, iar soferul \"profesionist\" a adormit la volan , dar pe cine sa dea si el vine , pe vreme drum etc..... doar este sofer profesionist?!
Raspunde

un sofer

Acum 8 ani

pe autostrada noua indicatoare cu semnul denivelari (gropi) 150 m soferul e de vina !!!!!
Raspunde

dorel

Acum 8 ani

ce ziceti baieti, se repara mai repede de 2-3 ani zona de parapet pe care a rupt-o?
Raspunde

x

Acum 8 ani

nuuuu....cnadr nu se mai ocupa de repararea parapetilor. te ingrozesti cand vezi cati parapeti rama captusiti...
Raspunde

Mario

Acum 8 ani

Doar in Romania sunt indicatoare cu denivelari pe autostrazi, in loc sa le remedieze mai bine se pun indicatoare...App pentru cei de la Turnu Sfatului autotrenul de \"Turcia\" are numere de IF, uitati-va de doua ori inainte de a scrie tot felul de prostii....ati ajuns si voi dupa ce a fost tractat autotrenul si vorbiti din basme...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus