Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Mesajul de Paști al președintelui Iohannis: ”Celebrăm în comuniune biruinţa vieţii asupra morţii şi a luminii asupra întunericului”

Mesajul de Paști al președintelui Iohannis: ”Celebrăm în comuniune biruinţa vieţii asupra morţii şi a luminii asupra întunericului”

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, într-un mesaj, că Învierea Domnului reaminteşte tuturor chemarea creştină la iubirea aproapelui şi îndemnul convieţuirii în pace, relatează Agerpres.

"Sărbătoarea Sfintelor Paşti ne apropie, pentru a trăi împreună Învierea Domnului. Oriunde ne-am afla, celebrăm în comuniune biruinţa vieţii asupra morţii şi a luminii asupra întunericului, reîncărcându-ne cu speranţă în puterea tămăduitoare a credinţei şi a rugăciunii", afirmă preşedintele Iohannis, în mesajul transmis de către Administraţia Prezidenţială.

Iohannis a adăgat că "gândurile noastre se îndreaptă şi către semenii aflaţi în suferinţă, care trec prin încercările cumplite ale unui război nemilos".

"Învierea Domnului reaminteşte tuturor chemarea creştină la iubirea aproapelui şi îndemnul convieţuirii în pace şi bună înţelegere. Acestea sunt valorile noastre cardinale, aşezate de generaţii pe o temelie de solidaritate şi spiritualitate creştină. Vă urez tuturor, dragi credincioşi ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, să primiţi în suflet Lumina Învierii şi bucuria deplină prilejuite de Sărbătoarea pascală!", a spus şeful statului.

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1065

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil;

Acum 1 săptămână

Spagi, crime si talharii comise asupra populatiei in liniste si pace!
Raspunde

Florin

Acum 1 săptămână

Chat gpt
Raspunde

Carcotasul

Acum 1 săptămână

Gândurile d-lui Johannis se îndreaptă spre ucraineni. Da, sunt in război... De ce nu se îndreaptă mai întâi spre poporul pe care îl păstorește și care se afla de multa vreme in suferință?! Sau spre diasporenii datorită cărora a câștigat două mandate de președinte?!
Raspunde

Troll.E.Buzu

Acum 1 săptămână

Pai sa vedem... care va fi urmatorul "pas" vizat? NATO. Atunci, evident ca trebuie mimat un interes inspre situatia din Ucraina. Da bine la CV, la fel ca si premiul pe care il va primi pe 8 Mai in SUA pentru "DISTINGUISHED INTERNATIONAL LEADERSHIP". "International", da? :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus