Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Primaria amplaseaza puncte de prim ajutor in tot orasul, din cauza caniculei

Primaria amplaseaza puncte de prim ajutor in tot orasul, din cauza caniculei

Primăria Sibiu a anunțat miercuri că ia măsuri pentru a veni în sprijinul sibienilor  care suferă din cauza temperaturilor foarte ridicate, prin amplasarea de puncte de prim ajutor.

Astfel, prin intermediul Serviciului pentru Protecţia Civilă din cadrul Primăriei Sibiu va amenaja puncte de prim ajutor în următoarele locaţii:

-           în hala Pieţei Cibin,

-           în biserica de pe Bulevardul Mihai Viteazu,

-           la intrarea în Muzeul Brukenthal

-           la intrarea Teatrului Naţional Radu Stanca

-           în sediul Primăriei Sibiu de pe Bulevardul Victoriei, la ghişeele Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor

-           în sediul Primăriei Sibiu din Piaţa Mare, la ghişeele Direcţiei Fiscale şi la Centrul de Informare pentru cetăţeni

-           în faţa pieţelor agroalimentare din cartierele Vasile Aaron şi Rahova

-           în zona parcului din cartierul Ştrand

”În aceste puncte de prim ajutor cetăţenii vor putea găsi apă rece potabilă şi adăpost împotriva căldurii. Pe această cale Serviciul Protecţie Civilă roagă cetăţenii să evite deplasările la orele amiezii, să poarte îmbrăcăminte adecvată şi să se hidrateze în mod corespunzător. O atenţionare specială este transmisă în cazul copiilor şi persoanelor vârstnice, mult mai sensibile la aceste temperaturi ridicate”, a transmis miercuri conducerea Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 256

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Adevar

Acum 8 ani

Ora de Sibiu prin Dragothief a copiat iarasi tot articolul :D
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus