Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Furt din librarie. L-au lasat pe vanzatorul de la Humanitas fara telefon

Furt din librarie. L-au lasat pe vanzatorul de la Humanitas fara telefon

Doi puști de 15 ani au intrat probabil pentru prima oară într-o librărie. Nu pentru o carte, ci ca să fure telefonul mobil al vânzătorului de la Humanitas. Unul dintre cei doi adolescenți a fost prins de angajați, la scurt timp după ce a pus mâna pe mobil. Apoi au sunat la Poliție. "La faţa locului s-a deplasat cu operativitate patrula pedestră aflată în imediata apropiere, fiind identificată în incinta societăţii persoana suspectă, respectiv un minor de 15 ani, domiciliat în municipiul Sibiu", spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Copilul, care locuiește pe strada 9 mai, este de mult timp în vizorul polițiștilor, având mai multe furturi la activ. Nu poate păți nimic, pentru că este încă minor. Faptele se adună la dosar, iar în momentul în care împlinește 16 ani, dacă faptele nu s-au prescris, poate fi pus sub acuzare.

Polițiștii au stabilit că băiatul a avut și un complice, un alt băiat de aceeași vârstă, de la el din cartier. Cei doi au profitat că uşa de acces în magazin era larg deschisă şi au încercat să fugă cu telefonul mobil, un smartphone Samsung S4, aflat pe biroul de la intrare. "Minorul a fost surprins şi reţinut de angajaţi, încă cel de-al doilea suspect a fugit, fiind însă identificat de poliţiştii sibieni la scurt timp. Şi cel de-al doilea bănuit este minor, are vârsta de 15 ani şi domiciliază în municipiul Sibiu", explică Luciana Balteș, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Prejudiciul, în valoare de 1.500 de lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 381

Comentarii

6 comentarii

@.@

Acum 8 ani

Eh, 9 Mai, e de ajuns :) S- a curatat putin zona in ultimii ani dar tot mai sunt. Pe fb-ul multora daca te uiti vezi \'\'Liceul x Slatina, Horezu, Valcea\'\'... oare cat de legal stau in Sb in amarate de \'\'garsoniere\'\' in case istorice? Localnicii stiu....Cunoscute pe 9 Mai numerele 63, 79...
Raspunde

Decebal

Acum 8 ani

Lucrurile nu ar fi asa in Sibiul asta daca am avea si noi un Cinema Multiplex. Si in alte orase a fost problema asta cu hotii dar a disparut la scurt timp dupa construirea Cinema-ului Multiplex. Nu poate fi o coincidenta...
Raspunde

Traian

Acum 8 ani

Mai avem nevoie de un spital regional, bazin olimpic,stadion de 60 000 de locuri, sala de sport de 10 000 de locuri, sala de teatru de 5 000 de locuri, velodrom cu piste de biciclete, introdus Sibiul in UNESCO si renovata toata zona istorica, scoaterea statuii lui Nepomuk in Piata mare, plus infrastructura rutietra si cfr si mai am o gramada de lucruri de spus de cite mai trebuiesc facute in oras si judet dar ma opresc deoarece copy paste sunt vigilenti si vegheaza la sabotaj si implementarea la ei a ideilor mele, eventual am sa i le spun o data doamnei primarite
Raspunde

@Traian

Acum 8 ani

E vreun concurs gen...idioții spun lucruri trăznite ??? Mai ușor: sală de teatru cu 5.000 de locuri ???? Nici naiba nu-ți copiază ideile astea!
Raspunde

@4

Acum 8 ani

\"Normal\" ca ptr. tine \"idiotii spun lucruri trasnite\" la coclaurile din care vi nu poti sa ai viziune prea mare , nu toti pot sa traiasca si sa mai aiva si mentalitate de sec 21. Mai sunt si de astia de ev mediu ca tine o gramada, nu degeaba e tara asta unde este.
Raspunde

maya

Acum 8 ani

O sansa pentru toti! De ce sa nu iei in considerare o oportunitate foarte serioasa si reala prin care sa castigi mai multi bani in timpul liber? Activitatea este usoara si eleganta, plus ca nu e nevoie sa recrutezi oameni in retea. Trebuie doar sa te implici cu seriozitate si sa-ti cladesti un viitor mai bun. Cere acum mai multe detalii la *** genescu80***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus