Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
13°C

Sa vina Sageata! Vointa a invins Pandurii cu 4 la 2

FC Voinţa Sibiu trage din greu pentru barajul cu Săgeata Năvodari.

Într-un meci amical, disputat astăzi, ehipa sibiană a trecut cu 4 la 2 de Pandurii. Golurile Pandurilor au fost înscrise de Lemnaru ('18) şi Băcilă ('32), în timp ce pentru sibieni au punctat Popa, Beza, Martinescu şi Halman.

Pandurii se află în această perioadă la Sibiu, unde îşi desfăşoară prima parte a pregătirilor privind ediţia următoare a campionatului.

Voinţa Sibiu va juca la sfârşitul săptămânii viitoare primul meci din cadrul barajului de promovare în Liga I la malul mării.

Adversarii Voinţei au început şi ei pregătirile pentru baraj ieri, cu un antrenament uşor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

cunoscator

Acum 12 ani

este o nesimtire sa dati stiri intruna despre un domeniu, gen sport, dar care stiri sunt copiate. asta e presa noastra, asta ati fost voi colectivul turnul sfatului dintotdeauna. nici un om de sport, dar va credeti mari sportisti, bravo voua. sunteti tari. macar de ati fi fost la meci...
Raspunde

cioroianu

Acum 12 ani

cunoscatorule, da tu ai fost? nu de alta, da pe mine nu ma intereseaza fotbalu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus