Joi,
02.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

CSM Terezianum Sibiu are antrenor

CSM-CSŞ Terezianum Sibiu care a dus lipsă de un antrenor din cauza banilor, a reuşit să semneze cu Nened Mihaijlovic. Sârbul a mai antrenat echipa de volei feminin, care se află pentru al doilea an în Divizia A, în returul campionatului trecut. „Deocamdată stăm bine cu banii. Am reuşit să aducem un antrenor, nu am semnat până acum, pentru că nu ştiam ce bani avem, dar şansele sunt sută la sută ca sârbul Nenad să vină iar la noi. în privinţa lotului de fete, nu este nicio noutate, a picat un transfer al unei jucătoare de la Tg. Mureş din cauza banilor. Noi sperăm să mai aducem pe cineva până începe campionatul”, declară Viorel Cintean, directorul CSM.
Echipa de volei a plecat săptămâna trecută în cantonament la Costineşti, iniţial pentru o săptămână, însă s-au întors după numai două zile. Voleibalistele vor pleca să joace în două turnee de pregătire, unul la Vâlcea, care va avea loc între 3 şi 4 septembrie şi unul la Craiova, care va fi între 18 şi 19 septembrie. Lotul actual este format din: Andreea Niculce, Raluca Constantinescu, Loredana Dancu, Gabriela Dancu, Ana-Maria Scheau, Daria Antonie, Ionela Canea, Biana Bălănescu şi Denisa Moga. Sezonul trecut CSM Sibiu a terminat campionatul pe locul nouă şi a schimbat numai puţin de trei antrenori.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus