Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
-2°C

Junii fac sezatoare in Curciu

Junii Sibiului organizează mâine de la ora 17:00, pe Valea Târnavelor, în satul sibian Curciu, o şezătoare autentică tradiţională.
 “Gazda, familia Hodârnău, de la numărul 237, ne promite o incursiune într-un moment deosebit din viaţa satului, ce prilejuieşte deopotrivă muncă şi voie bună. Veţi putea admira costume populare, covoare, obiecte de lucru: fus, caiere etc. în ambianţa extraordinară a cântecelor populare şi a jocului din bătrâni”, promit reprezentanţii Junilor.
Acţiunea face parte din proiectul Cercetare Interdisciplinară pe Valea Târnavelor, demers menit să cerceteze, conserve şi promoveze cultura tradiţională românească. Proiectul se desfăşoară până la 31 septembrie a.c., cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional – Autoritatea Finanţatoare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

dan

Acum 13 ani

fain de tot
Raspunde

grigore

Acum 13 ani

asta chiar trebuie vazut..........merita
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus