Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Vulc „Nu mai aduc niciun jucator”

Directorul executiv la CSU Sibiu, Mircea Vulc, spune că nu va mai aduce niciun jucător străin pentru lotul cu care va aborda sezonul viitor. „Nu mai aduc pe nimeni, ce, nu ajung cinci străini, ce să facă şi al şaselea, să stea pe bancă degeaba? Nu îmi amintesc, oricum, să fi spus că mai aduc pe cineva. Sunt de ajuns 12 jucători ” a spus Vulc.
Singurii baschetbalişti străini aduşi pentru sezonul 2009/2010 sunt Calvin Roland şi Jason Smith. Mircea Vulc mai neagă şi zvonurile conform cărora Michael Harrison ar fi plecat la altă echipă. „Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri, am văzut şi pe diverse siteuri. Dacă îl cauţi pe Harrison pe internet se vede clar că încă apare la CSU Sibiu. Dacă a plecat la altă echipă, eu nu ştiu de asta”, a adăugat Vulc. în privinţa accidentării lui Jason Smith, el nu s-a recuperat total şi nu a evoluat nici în Cupa Timişoara din week-endul trecut. Smith şi-a sucit glezna stângă în amicalul cu U Mobitelco Cluj, săptămâna trecută.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

dani

Acum 14 ani

5 jucatori straini care sunt aia ? eu vad numai 4 brown smith johnson si calvin care e ultimul ? andrus ?
Raspunde

adi

Acum 14 ani

harrison
Raspunde

Cris

Acum 14 ani

probabil se refera la harrison...dar e aiurea, pt ca peste tot apare ca a semnat in Israel...cu declaratii de-ale lui etc...deci....totusi: care 5? andrus are cetatenie dubla mai nou, din cate stiu...
Raspunde

Cris

Acum 14 ani

plus ca el facea declaratii la sfarsitul lui august ca mai aduce 3 jucatori...deci, da, a spus-o :)
Raspunde

me

Acum 14 ani

oameni buni al cincilea este haiduc, care are dubla cetatenie(romana si americana). daca echipa ramane in aceasta componenta sa zicem mersi daca prindem play-off-ul.
Raspunde

big stan

Acum 14 ani

Haiduc are doar cetatenie romana,nu este si american!! Iar daca prindem play-offul anul asta in seamna ca ne-o pus D-zeu mana in cap,oricum in cupa Romaniei iesim din primul tur
Raspunde

varutzu

Acum 14 ani

dar vad ca sinteti tare optimisti :))
Raspunde

impotriva

Acum 14 ani

Nu va mai amagiti. Vulc, din doua vorbe, trei-s minciuni. Crezi ca ii pasa lui pe ce loc iesim. Nu o sa mai facem performanta niciodata atat timp cat el este 'sefu'. Anul asta a cam ramas singur pe la conducere si acum sa vedem cum o scoate la capat. Mi-e teama sa nu ne luptam pentru retrogadare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus