Sâmbătă,
18.05.2024
Ploi Scurte
Acum
10°C

Bani europeni pentru studentii ULBS

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu a început din 4 septembrie implementarea unui sistem informatic de învăţare care va facilita cu mult viaţa studenţilor.
Totul are la bază un proiect pe fonduri europene, de aproape 1,5 milioane de euro, câştigat de universitatea sibiană. În valoare de 6.337.478,34 lei, proiectul este finanţat nerambursabil în proporţie de peste 98 % din Fondul European de Dezvoltare Regională, venit din partea Instituţiilor Financiare Internaţionale (IFI) pentru implementarea de tehnologii de informaţii şi comunicare în sectoarele privat şi public. “Proiectul vizează estomparea barierelor educaţiei tradiţionale, prin eliminarea prezenţei obligatorii în clasă şi a predării faţă în faţă, şi promovarea competenţelor adiţionale, în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor” au transmis reprezentanţii ULBS. Beneficiarii direcţi ai implementării acestui sistem sunt: studenţii universităţii, înscrişi la cursurile la distanţă, persoanele angajate cu normă întreagă, care doresc să acceadă în învăţământul superior sau să se specializeze, dar nu se pot înscrie în sistemul tradiţional de învăţământ, angajaţii şi/sau persoanele aflate la distanţe mari de centrele universitare, dar care au acces la mijloace electronice de comunicare şi persoanele cu dificultăţi de deplasare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

x

Acum 14 ani

adica ID? ooo, si ce mai blamam Spiru Haret!! ipocrizie crasa
Raspunde

Lulu

Acum 14 ani

Oprean asta este bolnav de laudarita. Nu poate sa treaca o zi sa nu se laude prin ziare, iar partea profunda a universitatii este intr-o mare suferinta. Printre laudele zgomotoase, prin care vrea sa faca neauzite abuzurile, se imbogateste pentru neam de neamul lui. Fara el si alti impostori cu care s-a inconjurat, ULB-ul ar fi putut fi o floare. A lipsit Sibiul de o mare sansa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus