Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Asfaltare cu dosul

După câteva săptămâni în care EOn Gaz a lăsat strada Turismului să se înece în praful tranşeelor rămase după lucrările la reţelele de gaz, sibienii pot vedea zilele acestea şi minunea reabilitării asfaltului spart. Primul strat de asfalt a cunoscut şi o metodă absolut românească de compactare a materialului aruncat din lopată - utilajul folosit pentru nivelarea şi "bătucirea" asfaltului era subdimensionat faţă de lucrarea propriu-zisă. Prin urmare, pe micul compactor a fost suit un muncitor, care să suplimenteze greutatea utilajului aflat în funcţiune. Astăzi la prânz, lucrările de reabilitare a şanţurilor, deşi începute de două zile, nu erau terminate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 367

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

b

Acum 14 ani

mai bine in Congo decat in Romania sa traim
Raspunde

Mihai

Acum 14 ani

Tot orasul e varza ! Au spart peste tot si de asfaltat ..ciuciu !
Raspunde

sibian

Acum 14 ani

ati votat sas, sas aveti. nu neamt. normal.
Raspunde

Pt sibian

Acum 14 ani

Ce vina are primarul ca lucratorii de la drumuri cau cu 2 clase mai mult ca trenul si ca habar nu au de norme techologice si parametrii technici care trebuie respectate cu sfintenie.. altfel muncesti dejeaba,.... dar la noi la drumuri si poduri lucreaza mai mult cei fara scoala prea multa si inclinare spre chestii technice... ma indoiesc ca stiu sa voloseasca utilajele moderene din doare la parametrii optimi. Iar ingineriolor si sefilor de proiecte.. putin le pasa.. timpul trece..leafa merge.,... mentalitate romaneasca de cacat.
Raspunde

eu

Acum 14 ani

din 1948 pana in 2000 in sibiu nu s-a facut mai nimic. Acum e normal sa spargem tot orasul sa reparam tevi, conducte, sa facem drumuri si retele. Dupe ce vor fi facute toti veti uita praful si mizeria sau ca cineva a stat pe un utilaj
Raspunde

un sibian

Acum 14 ani

Nu mai tot comentati aiurea impotriva lui Johanis...vreti sau nu sa recunoasteti a dat Sibiului o sansa pe care nici un primar de "etnie" romana nu ar fi fost in stare. Despre monopolul DPC asupra reparatiilor din oras ar trebui sa vorbim!!! De ce nu mai sunt agreate in ca 10 alte firme care sa faca reparatii??? S-ar face si mai repede si probabil si mai bine...
Raspunde

aaaa

Acum 14 ani

veniti intr-o zi pe strada Tiglarilor sa vedeti acolo cratere vulcanice in asfalt dupa lucrarile de modernizare ale celor de la Apa-Canal care au lasat strada ca dupa razboi de mai bine de o luna de zile. Decomteaza primaria bucsile si pivotii rupti pe acest drum localnicilor din zona ? Sa vina dl. primar cu seria 7-le la o tura prin zona si apoi sa vedem daca ii place ce bina te simti ca cetatean al unui oras european.sa auzim de bine
Raspunde

Sc

Acum 14 ani

Ce aveti oameni buni cu primarul? E primar, nu constructor! . ..
Raspunde

un oarecare

Acum 14 ani

Se pare ca de mai multa vreme, in orice domeniu, oricare ar fi zona geografica sau chiar la nivelul intregii tari, noi cei mici si multi tot comentam in toate formele media, proasta administrare si gestionare a problemelor cu care ne confruntam zilnic; cu furturile pe fata si bataia de batjocura la care suntem supusi zilnic. Concluzi mea personala este ca, "caini latra , ursu merge mai departe", nu cred ca aude plansul general cel care trebuie, iar cel care-l aude nu are puterea necesara sa rezolve pozitiv situatia. Trebuie sa ne intre pana la urma bine in cap, nu am fost acceptati in UE si nici in NATO pentru ca am fi meritat; ci pentru ca suntem o pozitie strategico-economica necesara acestor doua grupari, iar "ursii" stiu foarte bine asta si-si fac mai departe de cap, fiindca sunt siguri ca nu-i va cauta curand nimeni la "castane" sa le taie pentru magariile care le fac zilnic. Oare vom apuca zilele in care sa fie reale primele versuri ale imnului national? Adica, sa se destepte intr-adevar ROMANUL?
Raspunde

S. Aurelian

Acum 14 ani

Toate cele bune si bafta in continuare, cu saitul si ziarul! P.S. Ti-am spus ieri c-am sa intru in fiecare zi pe sait :). Saitul arata bine, apropo.
Raspunde

Transilvania

Acum 14 ani

Domnilor, adevarul este urmatorul: Daca pana acum un an, E.ON Gaz, prin terte firme executante era responsabila pentru reabilitarea strazilor in urma sapaturilor, acum nu mai e asa! Primaria prin DPC este singura care are dreptul sa repare carosabilul!!! Dictatura si preturi colosale. Infrastructura retelei de gaz din Sibiu este una destul de proasta, cu conducte care au si 50 de ani. Deci, injurati Primaria de acum inainte!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus