Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-4°C

Conducerea AFT "Nicolae Balcescu", satisfacuta ca are bani de tampoane

Compartimentul de relaţii publice al Academiei Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu a emis un comunicat de presă, referitor la articolul publicat de Turnul Sfatului, sub titlul "La cumpărături cu Armata: gem şi tampoane". În articolul respectiv, Turnul Sfatului sublinia că, în cursul acestui an, prin licitaţii publice, unităţile militare din Sibiu au achiziţionat nu numai aparatură militară, ci şi tampoane, creme de bărbierit, gemuri de prune etc. "Informăm opinia publică, că achiziţiile sunt legale, şi ne exprimăm satisfacţia că avem resursa financiară pentru asigurarea ritmică a drepturilor cuvenite studenţilor", se arată în comunicatul de presă emis de AFT "Nicolae Bălcescu". Acelaşi document asigură faptul că procedurile de achiziţie sunt legale, fapt care nu a fost pus la îndoială în articolul publicat de Turnul Sfatului. "Toate acele produse pentru care s-a organizat licitaţie, sunt prevăzute în drepturile individuale de echipament şi resortul echipamentului pe timp de pace, aprobate conform O.G. nr.51/1994", se mai arată în comunicatul de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus