Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Cioaba s-a ars cu Nati Meir

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, se declară profund suprins şi dezamăgit de ultimul său oaspete şla Casa Regală, Nati Meir, fostul candidat la preşedinţie, reţinut de poliţie. "Am rămas foarte surprins să văd că un asemenea om se ocupă de asemenea lucruri slabe. Pentru mine a fost şi o lecţie, pentru că eu chiar îi primesc pe toţi la mine în casă. Îmi pare bine că am rămas pe poziţie. El mi-a propus să vină la mine în casă şi să le spun ţiganilor să îi voteze, dar asta eu i-am zis că nu îi pot promite, fiecare votează cu cine vrea`, a declarat pentru Agerpres regele Cioabă. Nati Meir l-a vizitat pe Cioabă, pe 7 octombrie, la palatul său din Sibiu, unde s-a autoinvitat şi a adus şi presa cu el. Atunci, el declara că strânsese 280.000 de semnături pentru candidatura la preşedinţie, pe care şi le-ar fi cumpărat cu aproape 100.000 de euro. Şi tot atunci Nati Meir anunţa că este dispus să arunce în joc cinci milioane de euro pentru campania prezidenţială, fără a indica de unde ar fi putut lua aceşti bani.
Candidatul de atunci la preşedinţie i-a mărturisit regelui Cioabă că s-a folosit de ``nişte mahări``, care l-au ajutat să strângă semnăturile necesare şi cărora le-a ``dat şpagă``. Nati Meir a fost ridicat de poliţişti de la biroul său de campanie şi condus pentru audieri la sediul BCCO al IGPR, fiind suspectat că a săvârşit posibile fapte de înşelăciune în cadrul unor tranzacţii în care ar fi fost folosită valută falsă. De la biroul lui Nati Meir au fost ridicate mai multe bancnote de 500 de euro care aveau inscripţionate cu însemnul `Specimen`. Dosarul în care este cercetat Nati Meir este instrumentat de ofiţerii BCCO şi procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

ilie

Acum 13 ani

ce articol superb.unrrom sau indo rom sau un t.... nu se arde cu jar daraminte cu un j....
Raspunde

sorin

Acum 13 ani

Doi mascarici...
Raspunde

GHICI

Acum 13 ani

FLORIN CIOABA NU POATE FI PACALIT USOR ESTE UN SOL AL DOMNULUI ASA CA ARE SCOALA VIETII . BRAVO FLORINE NU TE LASA PACALIT
Raspunde

pt. 3

Acum 13 ani

Ghici daca esti intreg la minte sau nu?Sigur nu.
Raspunde

mika

Acum 13 ani

ce combinatie toxica !!! un tigan si un jidan ! BRRRRRRRRRRR
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus