Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Si noi, cu fostul subprefect. Noaptea la lipit afise prin Sibiu

Când oamenii dorm noaptea liniştiţi în casele lor, politicienii lucrează pentru ei. Nu e vorbă de duh, e pe bune. Avem şi dovada. În noaptea de joi spre vineri, săptămâna trecută, am făcut cunoştiinţă cu oamenii de jos ai partidelor. Aspiranţii. Tinerele sau mai puţin tinerele speranţe. Oamenii care lipeau afişe la ora unu din noapte în chiar primele ceasuri ale campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale.

Cel mai cunoscut loc de afişaj din Sibiu – în faţa teatrului “Radu Stanca”. La ora 12:03 eram acolo. Ne-o luaseră înainte PSD-iştii, în frunte cu fostul subprefect Florin Orlăţan, care capsau de zor la afişe. De altfel, marea lor problemă nu era că stătea să plouă ci capsatorul care dădea rateuri. Echipa PSD cu nr. 2 se afla pe strada Rahovei. Şi ei au aceaşi problemă cu capsatorul vieţii. Colac peste pupăză, începe vântul şi toţi fug după afişe. Ajunşi pe Luptei, a doua echipă îşi bagă picioarele în el de capsator şi trec pe scotch. “Ce n-aş da pentru un ciocan pneumatic, dar poate la turul doi”, zice unul. “Poate nu va fi turul doi”, sare altul oprimist din cale afară. “Nici chiar aşa”, vine replica în timp ce trecea scotchul peste afişe de sus până jos. “Să ţină, măcar câteva zile!”.
PDL-iştii au pornit din cartiere, din Valea Aurie. Din raţiuni politice. “Noi pornim din cartiere, acolo noi am fost primii”. Întâlnire de gradul trei pe Rahovei PDL – PSD. “Le-am zis să ne înţelegem, să nu lipim afişe unul peste altul, să ne respectăm, dar aşa ne-am înţeles şi la parlamentare şi tot degeaba” spune un PDL-ist.
Se face ora unu şi nici urmă de PNL în tot oraşul. “Ei sunt mai leneşi, prima dată îşi beau cafeluţa de dimineaţă, apoi lipesc afişe”, îi laudă adversarii lor politici.
Se face ora 1 şi 20 de minute şi începe ploaia. PD-L-iştii, cinci în maşină şi doi pe un scuter, nemulţumiţi de calitatea locurilor de panotaj: “uite ce panouri proaste, dar aşa e în oraş cu Johannis primar!”. Replica: “Ce primar, premier poate!”. Încheierea: “Apăi premier niciodata!”.

Vizualizari: 277

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

jan

Acum 12 ani

niste lingai, pupincuristi !!!
Raspunde

ilie

Acum 12 ani

cam multe ciuperci dupa ploaie
Raspunde

sebi

Acum 12 ani

un om fain florin orlatan si un bun lipitor ,hai psd
Raspunde

toto

Acum 12 ani

lipitoare poate !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus