Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Feriti-va de CJAS! Are soft nou

Zeci de persoane au stat, marţi, la coadă la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Sibiu pentru a-şi viza adeverinţele medicale la început de an, activitatea fiind îngreunată de implementarea unui nou soft în instituţie. Câteva zeci de persoane au mers, marţi, la sediul CJAS Sibiu, pentru a-şi viza, la început de an, adeverinţele care atestă faptul că plătesc asigurări de sănătate, acestea fiind necesare la prezentarea la medic sau în momentul în care necesită internare în spital sau analize, relatează Mediafax. Potrivit reprezentanţilor CJAS, încă din 4 ianuarie, când s-a reluat activitatea după sărbători, a fost aglomeraţie la sediul instituţiei. "În vederea eficientizării activităţii de eliberare a adeverinţelor de asigurat în cadrul sistemelor de asigurări sociale de sănătate, CJAS Sibiu a suplimentat numărul de persoane care eliberează adeverinţe şi a achiziţionat trei imprimante. Situaţia aglomerării înregistrate este urmare a necesităţii utilizării şi încărcării la zi a noului program informatic SIUI, implementat la nivel naţional", a declarat, corespondentului Lăcrămioara Bogdan, purtătorul de cuvânt al CJAS Sibiu. Potrivit sursei citate, în doar o săptămână aproximativ 2.000 de persoane au trecut pe la ghişeele CJAS pentru vizarea adeverinţei, în afară de persoanele care se prezintă cu probleme curente.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 322

Comentarii

1 comentarii

Mihai

Acum 14 ani

Chestia cu folosirea SIUI este o mare gogoasa. Programul asta a fost cumparat pe o gramada de bani de multa vreme insa nu este functional si de asta se creeaza cozile astea. Dar totul porneste de la conducere, cand nu e cap vai de picioare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus