Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Ploiestenii inchid cu bariere centrul Mediasului

Doi ani şi 1,2 milioane de lei vor avea la dispoziţie polieştenii din cadrul firmei Urban Electric pentru a monta 17 bariere automate în centrul istoric al oraşului Mediaş. Primăria municipiului le-a încredinţat lor această lucrare, în urma unei licitaţii publice. Potrivit caietului de sarcini al licitaţiei, noul sistem de acces în centrul vechi se va face pentru riverani pe baza unor cartele de proximitate, iar vizitatorii vor primi, la fiecare intrare, un tichet cu cod de bare. Pe baza acestui tichet, la ieşire, ei vor plăti costul parcării. Câte o barieră dublă de intrare şi ieşire va fi montată la intrarea pe strada J. Honterus, pe str. I.G. Duca, iar câte o barieră simplă va fi amplasată pe strada N. Iorga şi M. Kogălniceanu. O altă barieră simplă va fi montată la intrarea în parcarea din spatele Primăriei Mediaş.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 301

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus