Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Parlamentul Romaniei - unicameral sau bicameral?

Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, organizează astăzi o dezbatere pe tema parlamentului unicameral sau bicameral.

Titlul întâlnirii este “Unicameralism sau bicameralism pentru parlamentul româniei? Forme fără fond sau performanţă instituţională?”.

“Întâlnirea se doreşte a fi un prilej pentru reprezentanţii comunităţii, ai societăţii civile, ai partidelor politice, ai mass-media şi ai mediului academic de a pune în discuţie problematica reformei instituţionale în România”, au transmis reprezentanţii facultăţii.

Dezbaterea va avea loc de la orele 16:00, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr 34, etajul II, sala 204.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

mihaeladragosteamea

Acum 14 ani

pai sa se faca in PLM parlament tricameral, dar ce zic eu tricameral, sa fie un parlament cu cate o camera pe cap de locuitor. si fiecare camera sa fie plina de paraziti- alesi ai neamului, ganditori si bagatori de seama cu scheme ! asta ca expresie a unei democratii originale si eficiente , de tip iliescian. si guvernul sa-l faca Johannis, cand o fluiera vreun cocalar din Bucuresti. Si Johannis sa percuteze instantaneu cand l-o chema pesedeul, sau peneleul sau pedeleul sau alta gasca de hoti. si noi sa crapam de mandrie, ca Sibiul a dat un aslfel de prim-ministru. si la munca, cine sa se duca? aaa... pai tiganii in frunte cu imparatii, regii si bulibasele lor! toate astea au fost discutate azi la 16:00, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr 34, etajul II, sala 204. va place asa?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus