Duminică,
05.02.2023
Ceata
Acum
-5°C

Best of... Constantin Trihenea la Prefectura

„Deci, să aplaudăm - de ziua Jandarmeriei!” Declaraţia îi aparţine lui Constantin Trihenea şi este preluată din ultima şedinţă de Colegiu Prefectural condusă de acesta în calitate de prefect. Cele şase cuvinte de duh au venit imediat după ce toată sala a privit, preţ de câteva minute, un scurt film de prezentare dedicat Zilei Jandarmeriei, la finalul căruia numai prefectul s-a trezit aplaudând. Pentru a sparge momentul uşor jenant creat, Trihenea s-a oprit din aplaudat şi a rostit: „Deci, să aplaudăm... de ziua Jandarmeriei!”, după care toată lumea a aplaudat.
Aceasta nu este nici prima şi nici ultima gafă marca Trihenea în funcţia de prefect. În cele aproximativ 12 luni cât a deţinut această funcţie, Constantin Trihenea s-a întrecut în astfel de vorbe de duh aproape de fiecare dată când a luat cuvântul. Mai departe am întocmit un top cinci vorbe de duh marca Trihenea la Prefectură.
Locul 5: „Eu vreau să vă pun o întrebare, ca orice deţinător de terenuri...”, către directorul Apia, într-o şedinţă de Colegiu Prefectural.
Locul 4: “Începând de astăzi, această sală va purta numele George Baritiu, întemeietorul primului ziar românesc din Transilvania”, cuvântare extrasă de la ceremonia de botezare a sălii principale din Prefectură, în mai anul trecut.
Locul 3: “Cele 15 minute au trecut aşa, într-un gând! Mi-a făcut plăcere să revăd atâtea personalităţi care mi-au marcat copilăria”, referindu-se la Alexandru Ioan Cuza şi Nicolae Bălcescu, în urma unei prezentări a Arhivelor Naţionale, în martie 2009.
Locul 2: “Cei care aveţi atribuţii în instituţii şi şcoli, aş vrea ca imnul naţional al României să înceapă să fie cântat prin voce”, de Ziua Drapelului.
Locul 1: „V-aş ruga să vă încadraţi într-un timp de expunere de 10 – 15 minute, atât timp cât o inteligenţă normală poate urmări”, extras din şedinţa de Colegiu Prefectural din martie 2009. Prima şedinţă condusă de Trihenea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

just me

Acum 12 ani

:)))))))))))))... astea sunt numa top 5????? MAI VREM :))))..... putem primi???? E TARE DE TOT
Raspunde

just me

Acum 12 ani

sincer, in seara asta era putin in "depresie", dar articolu m-a scos din starea asta :))))))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus