Luni,
28.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Ocoliti aglomeratia de pe strada Lunga pe la Spitalul de Psihiatrie

Imensele cozi formate în aceste zile la marginea Sibiului din cauza lucrărilor la sensul giratoriu de pe strada Lungă pot fi ocolite pe rute alternative de către cei care vor să iasă către Mediaș – astfel, cei care ies din Sibiu venind din zona fostei întreprinderi Libertatea pot alege să nu mai intre pe strada Lungă. În dreptul actualui Club Kapital (fost Belissima), pe strada Cameliei ei pot alege să traverseze strada Rusciorului aflată în lucru până pe strada Dr. Dumitru Bagdazar, unde se află și Spitalul de Pshiatrie. După ce trec de acesta, la stânga, pe strada Ecaterina Teodoroiu vor ieși dincolo de podul peste calea ferată.

Intersecția străzii Rusciorului cu strada Lungă, înainte de podul peste calea ferată către Mediaș, a intrat în lucru de la sfârșitul săptămânii trecute. În zona respectivă va fi amenajat un sens giratoriu care, în condiții de vreme favorabilă, ar trebui finalizat în zece zile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

ioan

Acum 12 ani

haha excelenta exprimare " i intrat in lucru de sa sf saptamanii viitoare". Fie este deja in lucru fie va intra in lucru
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 12 ani

Am corectat... multam de observatie :)
Raspunde

sibian hotarat

Acum 12 ani

semianalfabetule.
Raspunde

@sibian hotarat

Acum 12 ani

ba tu ejti mai proasta.
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

si de ce esti asa "destept" sa spui la toata lumea?
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

acum o sa afle mai multi de scurtatura
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

doamne , ca mare prost mi-s! si asta nu este suficient, tare mult imi mai place s-o servesc pe la subtioara picioarelor!
Raspunde

Sibiu

Acum 12 ani

poate cu ocazia asta o sa indreptati si strazile din Gara Mica care sunt un dezastru, mai ales Teodoroiu si strada de sub Viaduct.
Raspunde

mephisto

Acum 12 ani

Pe str.dr.Bagdazar este o trecere la nivel cu calea ferata si -ghiciti-o bariera! S-ar putea sa asteptam mai mult decit credem...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus