Miercuri,
07.12.2022
Ceata
Acum
4°C

Concursul ”Marele premiu al orasului Sibiu”, amanat pentru sfarsitul acestei saptamani

Concursul de sărituri peste obstacole ”Marele Premiul al Orașului Sibiu” a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Programat inițial pentru sfârșitul săptămânii trecute, organizatorii au decis reprogramarea acestuia pentru perioada 28 – 30 mai 2010, tot la Baza Hipică din Sibiu. La competiție vor participa peste 20 de cluburi ecvestre din România cu cei mai importanți sportivi și cai din România. Concursul de sărituri peste obstacole ”Marele Premiul al Orașului Sibiu” este organizat de către Asociaţia Sportivă „Transilvania Stud Farm” Sibiu, Federaţia Ecvestră Română şi C.S.M. Sibiu. Vineri, 28 mai, programul competițional va începe de la ora 11.00, iar sâmbătă și duminică de la ora 10.00. Intrarea publicului este liberă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

mephisto

Acum 12 ani

Programarea deficitara a evenimentelor culturale si sportive in sibiu ne pune intr-o mare dilema.Ce sa alegem? Teatru,bookfest,tatoo-show sau echitatie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus