Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Teatrul Radu Stanca prezinta “Nuca" in week-end

Secţia Germană a Teatrul Naţional „Radu Stanca”, în parteneriat cu Complexul Naţional Muzeal ASTRA şi Biroul Cultural Maghiar din Sibiu, prezintă sâmbătă, 26 iunie 2010, de la ora 20:00, spectacolul „Nuca”, ce o are ca protagonistă pe actriţa Enikő Blénessy.

Evenimentul va avea loc în cadrul manifestării Weekend Hungarikum, care va se va desfăşura între 25 şi 27 iunie, şi va oferi sibienilor şi turiştilor momente culturale, culinare şi meşteşugăreşti maghiare.

Spectacolul „Nuca”, dramatizare după romanul „Vrăjitoarea din Fântânele” de Wass Albert, aduce în faţa publicului o poveste bazată pe legenda unei fete pure, asupra căreia a fost aruncat un blestem: orice bărbat pe care ea îl va iubi, va muri. Enikő Blénessy creează o lume primordială în care oamenii simpli de diferite naţionalităţi convieţuiesc în armonie, iar această linişte este tulburată de primele semne ale civilizaţiei. Spectacolul este unul multicultural şi include cântece populare din zona Ghimeşului, unde folclorul maghiar se îmbină cu folclorul românesc din Moldova.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus