Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Blue Air introduce serviciul de check-in online

 

Pasagerii Blue Air pot realiza formalităţile de check-in prin Internet, cu până la 3 ore înainte de plecare, din 1 iulie, anunţă companie. Acest serviciu gratuit a fost introdus iniţial pentru zborurile Blue Air cu plecare din Bucureşti, Sibiu şi Bacău. Serviciul de check-in online este disponibil cu maxim 14 zile şi cu până la 3 ore înainte de plecare. Pasagerii trebuie să printeze apoi cardul de îmbarcare şi să se prezinte la aeroport cu 60, respectiv 90 de minute înainte de ora programată pentru decolare (60 de minute pentru pasagerii care călătoresc doar cu bagaj de mână şi 90 de minute pentru cei care au şi bagaj de cală). „Prin introducerea serviciului de check-in online pentru toţi pasagerii noştri vom exclude stresul cozilor şi al aglomeraţiei din aeroport. Procesul este foarte simplu, include doar câţiva paşi care pot fi completaţi în câteva minute.”, declară Sherif Ussama, director general al Blue Air.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus