Miercuri,
28.10.2020
Ceata
Acum
6°C

Strada Targul Fanului, sub sapaturi timp de o luna. Si jumatate

06 Iulie 2010 02:56

Firma angajată să reabiliteze rețeaua de apă și sistemul de canalizare al Sibiului, Sistem Yapi, a început lucrarea de reabilitare a reţelei de canalizare pluvială pe strada Târgul Fânului. Săpătura va fi efectuată pe partea dinspre Independenţei. Pe tronsonul străzii pâna la strada Ocnei lucrările vor dura aproximativ o lună şi jumătate. Traficul nu va fi afectat, dar pe strada Abatorului traficul pe direcţia Râului va fi deviat pe o singură bandă.
În același timp, constructorii secțiunii întâi ai centurii ocolitoare a Sibiului au finalizat o parte din sensul giratoriu ce urmează să asigure intrarea şi ieşirea de pe centura ocolitoare pe strada Henri Coandă. De ieri, 5 iulie, timp de aproximativ 10 zile circulaţia se va desfăşura după cum urmează: pe banda cu sensul Compa – Ştefan cel Mare se va desfăşura în mod normal, iar în direcţia Ştefan cel Mare – Compa se va devia pe porţiunea deja amenajată a sensului giratoriu.

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus