Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

250 de pachete cu haine si 60 de kg de alimente stranse la Medias

În primele zile ale campaniei de strângere de ajutoare pentru sinistraţi s-au strâns aproximativ 250 de pachete cu haine, 60 de kg de alimente de bază, dar şi conserve, paste făinoase, detergent, veselă şi covoare.

Municipalitatea medieşeană a demarat o campanie de strângere de ajutoare umanitare. În perioada 1 – 16 iulie, între orele 8.00 -18.00, medieşenii care doresc să se alăture acestei campanii sunt aşteptaţi la Unitatea de Asistenţă Medico- Socială situată în Mediaş, str Acad. Ioan Moraru, nr.7.

Oricine este interesat poate contribui mergând la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială pentru ca "printr-un efort comun să oferim o speranţa persoanelor care acum şi-au pierdut casele sau au rămas sinistraţi", spune reprezentanţii primăriei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 295

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus