Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

14 soferi vitezomani au ramas fara permis

Poliţiştii au constatat şi aplicat 628 de sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei regulamentare, iar 14 conducători auto au fost sancţionaţi cu măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile pentru încălcarea aceleiaşi norme rutiere, în cadrul unei ample acțiuni desfășurate de Serviciul Rutier al IPJ Sibiu, în perioada 01-07 iulie.

În cadrul acţiunilor preventive desfăşurate pe drumurile naţionale DN 1 şi DN 7, 14 permise de conducere au fost suspendate pentru o perioadă de 30 de zile pentru încălcarea normelor rutiere referitoare la efectuarea depăşirilor, iar 50 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranţă, informează Luciana Balteș, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 223

Comentarii

2 comentarii

Anda

Acum 13 ani

Foarte bine!
Raspunde

Andrei

Acum 13 ani

Asa le trebuie :D
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus