Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Gerard Depardieu vine sa filmeze la Sighisoara

O ecranizare după nuvela "Moartea lui Ipu" de Titus Popovici, cu celebrul actor francez Gerard Depardieu în rolul principal, se va filma începând din data de 22 august, la Sighişoara şi în împrejurimi, a anunţat, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sighişoara, Anca Silvia Raţiu.
"Din 22 august, Casa de Film "Tandem Film" din Bucureşti va veni la Sighişoara pentru şase săptămâni pentru a filma "So I say", o ecranizare după "Moartea lui Ipu". Rolul principal va fi interpretat de Gerard Depardieu, vor fi şi actori actori români, cum e Dorel Vişan. Ceea ce este foarte important pentru noi este că în preambulul filmului se spune "undeva în Sighişoara, după primul Război Mondial", a arătat Raţiu, citată de Agerpres.
Potrivit acesteia, filmul va avea prima premieră în Franţa, iar apoi la Sighişoara.
"Prin contract am solicitat să se facă o premieră şi la Sighişoara. Nu ştim exact când va fi. (Filmul - n.r.) Va fi de asemenea un mijloc de promovare a potenţialului turistic. Filmările vor fi în Cetate (Cetatea Medievală - n.r.), dar şi în Saschiz şi la Lacul Şercheş", a arătat Anca Silvia Raţiu.
Gerard Depardieu şi Harvey Keitel vor juca în coproducţia "So I say", ce va fi filmată la Sighişoara în această toamnă, o re-ecranizare a filmului lui Sergiu Nicolaescu "Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte".
Pelicula va fi regizată de Bogdan Dumitrescu Dreyer, iar alături de Gerard Depardieu şi Harvey Keitel vor mai juca şi actorii români Dorel Vişan, Bogdan Iancu, Alexandru Bindea, Gabriel Spahiu, Adina Cartianu şi Mihai Constantin.

Foto: moralyluces.files.wordpress.com

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

CosminIustin

Acum 12 ani

vreau sa stiu data exacta cand va veni sa joace in Sighisoara
Raspunde

JPzIrhSdP

Acum 11 ani

That\'s really thinking out of the box. Tnhaks!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus