Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

The FUNKY BLUES NIGHT: Concert Blues - CYFER - The COLOR JAM Tour

Asociatia Culturala Vibratii impreuna cu Bohemian Flow Art&Pub prezinta joi, 15 iulie,  incepand cu ora 22:00 "The FUNKY BLUES NIGHT" alaturi de: Cyfer (chitară, voce), Dan Saghin (bas), Sabin Tarabega (tobe) și Adi Stoenescu „Tzoaie” (clape)

Cyfer este „unul dintre cei mai apreciaţi chitarişti ai scenei Blues Rock din România”, „un maestru al interpretării libere şi al improvizaţiei” (Horia Neagu, Smart FM). Este un împătimit al chitarei slide, cu o tehnică fluidă şi expresivă şi o remarcabilă energie interpretativă. Are un timbru vocal inconfundabil, baritonal, cu irizaţii metalice. Cyfer are o experienţă concertistică de peste 10 ani şi se află într-o permanentă căutare de natură estetică. Muzica lui acoperă o gamă variată de influenţe muzicale şi este un amestec muzical eclectic, o îmbinare armonioasă de elemente blues, ritmuri funk, structuri specifice muzicii alternative şi sonorităţi exotice.

Pretul unui bilet este 10 RON.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus