Joi,
01.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Agricultorii vor protesta cu tractoarele, joi, in fata Prefecturii

Agricultorii vor protesta, joi, în faţa Prefecturii, nemulţumiţi de măsurile Guvernului în acest domeniu, la acţiune urmând să participe peste o sută de persoane, care vor aduce 50 de tractoare, a anunţat preşedintele Sindicatului Naţional al Crescătorilor de Bovine şi Caprine, Marcel Andrei. Potrivit preşedintelui Sindicatului Naţional al Crescătorilor de Bovine şi Caprine, Marcel Andrei, agricultorii din Sibiu vor ieşi în stradă, joi, iar la finalul unui marş prin mai multe zone ale oraşului vor staţiona în faţa Prefecturii. "Vor participa în jur de 50 de tractoare şi peste o sută de oameni. Plecăm la ora 11.00 din zona Târgului Obor şi vom ajunge la Prefectură", a declarat, luni, corespondentului Mediafax, Marcel Andrei. Potrivit acestuia, agricultorii sunt nemulţumiţi de modul în care sunt trataţi de guvernanţi, de valoarea subvenţiilor, de lipsa unor măsuri concrete în sectorul agricol. "Noi avem mai multe doleanţe. În principal, este vorba despre subvenţii, evaziunea fiscală din domeniu, de care sunt afectaţi toţi producătorii şi lipsa unei strategii coerente şi concrete în domeniul agricol. Ni se cere să fim fermieri europeni, dar suntem mai rău decât unii dintr-o ţară bananieră", a declarat Marcel Andrei. Potrivit acestuia, reprezentanţii Sindicatului Naţional al Crescătorilor de Bovine şi Caprine, dar şi ai altor asociaţii ale agricultorilor vor organiza proteste similare în mai multe judeţe din ţară. În cazul în care doleanţele lor nu vor fi ascultate şi rezolvate, agricultorii anunţă un miting, la Bucureşti, în 9 septembrie, iar în 23 septembrie anunţă că vor bloca drumurile naţionale şi punctele vamale din ţară.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus