Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

SERILE SIBIULUI - BRESLELE MESTESUGARESTI SIBIENE

SERILE SIBIULUI AU REINCEPUT DACA NU AI PROGRAM MARTI SEARA, TE ASTEPTAM LA O DEZBATERE DESPRE ISTORIA ORASULUI SIBIU Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului este o asociatie formata din tineri sibieni. Tineri jurnalisti, tineri oameni de cultura, tineri oameni de afaceri, tineri politicieni. Scopul este acela de a crea in permanent proiecte legate de Sibiu, proiecte ce sunt dedicate Sibiului. In 28 septembrie 2010, incepand cu orele 18.00, te invitam in colaborare cu Wien Cafe pentru a continua dezbaterile organizate de Asociatia noastra despre Istoria Sibiului. Vom discuta despre breslele orasului medieval. Care a fost rolul acestora in dezvoltarea orasului. Cum functionau acestea. Lectorul va fi dr. Cosmin Roman, cel mai activ cercetator al breslelelor sibiene din Sibiu. Daca vrei a participa, te asteptam.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus