Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Arhiepiscopia Sibiului ajuta copiii sa mearga la scoala

La început de an şcolar, Serviciul Social de Asistenţă Socială al Arhiepiscopiei ortodoxe române a Sibiului desfăşoară, prin Asociaţia Filantropia Ortodoxă Sibiu, campania „Ajută-i pe copii să meargă la şcoală!”, informează „Ziarul Lumina”.

Campania se derulează în zonele rurale defavorizate şi constă în oferirea de rechizite şcolare copiilor proveniţi din familii cu posibilităţi materiale scăzute. Pentru prima etapă au fost pregătite 200 de pachete cu rechizite. Ideea campaniei porneşte din dorinţa de a-i sprijini şi încuraja pe copii să păşească cu bucurie şi nădejde în noul an şcolar. Pe lânga rechizitele oferite, copiii primesc iconiţe şi cruciuliţe care să le amintească de Dumnezeu şi purtarea Sa de grijă.

Un rol important în cadrul campaniei revine preoţilor parohi din comunităţile respective, care, după momentul festiv de deschidere şi binecuvântare a noului an şcolar, împart darurile copiilor şi rămân alături de ei, încurajându-i să urmeze calea învăţăturii celei bune şi folositoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

popastreza

Acum 13 ani

ma leshi. ce inseamna 200 de pachete la cati copii nevoiasi sunt in toata mitropolia ardealului. doar de imagine face streza ce face. iar voi de la ziar dati repede stirea
Raspunde

emil

Acum 13 ani

200 de pachete inseamna 200 de pachete! Tu ai facut ceva, ca sa vii sa faci aprecieri ca e mult sau ca e putin? Hai scrie ce ai facut tu!
Raspunde

popastreza

Acum 13 ani

ptr. emil: io iam puso lu mata sub coada atunci cand eram beat si de aia ejti tu retardat emile!
Raspunde

pt emil

Acum 13 ani

emile copil prost, in mitropolia ardealului sunt vreo 200 de sate. in fiecare sat exista un preot. copilul lui merge la scoala. dintr-o data, se considera ca provine dintr-o familie nevoiasa. primeste un pachet. restul copiilor din sat, care sunt mai nevoiasi decat cel al preotului, ce primesc? poate, articolul din ziar despre streza.
Raspunde

emil

Acum 13 ani

calitatea oamenilor care fac aprecieri despre activitatea filantropica a Mitropoliei Ardealului se vede foarte clar dupa nivelul comentariilor pe care le fac! Astfel de indivizi ar fi chiar de mirare daca ar aprecia ceva!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus