Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Spectacolul "Legamant" al Teatrului "Gong", in turneu in Spania

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong" din Sibiu se află într-un turneu de zece zile în Spania, spectacolul "Legământ" al Secţiei Germane urmând să fie prezentat în oraşele Getafe, Aranjuez, Coslada şi Madrid, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Teatrul "Gong", în perioada 4-14 octombrie, la invitaţia Casei României din Spania, cu sediul la Madrid, Secţia Germană a teatrului desfăşoară un turneu iberic cu spectacolul "Legământ", turneu prilejuit de "Zilele culturii române". "Spectacolul este realizat pe baza unui text contemporan despre «legământul» celor nouă meşteri mari, calfe şi zidari. Ce rămane dincolo de ziduri? Povestea de dragoste dintre Ana şi Manole, fără de început şi fără de sfârşit", se arată în comunicat. Spectacolul, în regia lui Gabriel Martin şi în coregrafia lui Hugo Wolff, îi aduce pe scenă pe actorii Alina Pertea, Jeno Major, Adrian Prohaska şi Nicolae Suciu, iar partea tehnică este asigurată de Dan Caras. Reprezentaţiile cu acest spectacol vor avea loc în localităţiile Getafe, Aranjuez, Coslada şi Madrid.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus