Sâmbătă,
02.12.2023
Innorat
Acum
16°C

Politia Comunitara Sibiu trimite elevii sibieni in Japonia

Două excursii de șapte zile în Japonia, două laptop-uri, două costume tradiţionale româneşti şi două biciclete sunt premiile oferite de polițiștii comunitari din Sibiu în cadrul unui concurs de cultură generală, destinat elevilor din ciclurile gimnazial (clasele a VII-a și a VIII-a) și liceal.
Concursul SibLegis este la a doua ediție, iar premiile și costurile de organizare, în valoare totală de 5.000 de euro, sunt sponsorizate de Banca Carpatica, Moara Cibin, Club Rotary, Asociația Proiect 1200, Industrial Software, SC Rud Florian Rieger SRL și SC Floradi Prod Com SRL.
”Am considerat că nu trebuie să ne oprim la o primă ediţie, mai ales că anul trecut am avut 40 de participanţi, deci un număr destul de bun. Acest concurs este posibil datorită sponsorilor noştri, cu care vrem să investim în comunitatea sibiană şi în educaţia tinerilor”, a declarat Gheorghe Adrian Aldea, Directorul General al Poliţiei Comunitare Sibiu.
Înscrierile se fac până în 16 decembrie la ora 15:00, iar candidaţii trebuie să se prezente la înscriere cu carnetul de elev şi/sau cartea de identitate. Concursul va avea loc la sediul Serviciului Public de Poliţie Comunitară Sibiu din Bulevardul Victoria. Nr. 1-3, în 17 decembrie. Concursul va fi alcătuit din rezolvarea unei grile cu informaţii legislative şi alcătuirea unui eseu pe o temă care va fi anunţată în ziua concursului.
Cei interesaţi se pot informa asupra bibliografiei concursului la secretariatul unităţilor de învăţământ, dar şi pe site-ul Poliţiei Comuniatre www.polcom.sibiu.ro.
Prima ediţie a concursului SibLegis a fost organizată în 2009, ca proiect al platformei de parteneriat public-privat iniţiată de Serviciul Public de Poliţie comunitară Sibiu, cu scopul de a impulsiona şi promova spiritul civic al tinerei generaţii şi al comunităţii în general prin proiecte educaţionale.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Stellstil

Acum 13 ani

Iar merge cu copii in Japonia teatrista Lavinia Alexe? Ce cauta \"femeia\" aia in Politia Comunitara, ca nu e buna de nimic. De F... nu e buna, atunci...???
Raspunde

adela

Acum 10 ani

intr-adevar e varza femeia asta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus