Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
22°C

Constantin Trihenea a implinit astazi 60 de ani!

De ziua de naştere prefectul a oferit tuturor participanţilor la şedinţa Colegiului Prefectural de dimineaţă o cupă de şampanie.

“Întâmplarea a făcut ca şedinţa Colegiului Prefectural de astăzi să cadă în aceaşi zi de 24 noiembrie cu ziua mea. Aşa că nu am ce face”, a spus Trihenea înainte de a oferi tuturor câte un pahar de şampanie.

Primul care l-a felicitat a fost subprefectul Rareş Macrea, urmat de directorul Finanţelor sibiene Grigore Popescu. În rest, nu toată lumea prezentă în sală s-a înghesuit să-l felicite pe Trihenea de ziua lui.

Despre Constantin Trihenea circulă de curând zvonul că va părăsi în curând Prefectura pentru noua companie Hidroenergetica. "Trihenea va pleca deocamdată la Hidroelectrica, urmând ca apoi să primească o funcţie importantă la viitoarea companie Hidroenergetica", spun surse din PD-L Sibiu.

Constantin Trihenea este prefect al judeţului Sibiu de aproape doi ani. În acest timp s-a făcut remarcat, printre altele, şi prin “talentul” său oratoric. Iată mai departe câteva mostre adunate de-a lungul timpului, din şedinţele Colegiului Prefectural: „V-aş ruga să vă încadraţi într-un timp de expunere de 10 – 15 minute, atât timp cât o inteligenţă normală poate urmări”, extras din şedinţa de Colegiu Prefectural din martie 2009, prima şedinţă condusă de Trihenea.

Sau: “Cele 15 minute au trecut aşa, într-un gând! Mi-a făcut plăcere să revăd atâtea personalităţi care mi-au marcat copilăria”, referindu-se la Alexandru Ioan Cuza şi Nicolae Bălcescu, în urma unei prezentări a Arhivelor Naţionale, în martie 2009.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus