Vineri,
03.02.2023
Ceata
Acum
1°C

Nunti la inaltime la Golden Tulip

Duminică, 5 Decembrie 2010, intre orele 12-20, hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu va găzdui „Nunţi la înălţime”, eveniment care are ca scop promovarea serviciilor de calitate oferite de creatori de frumos prin relizări artistice puse în evidenţă în cadrul unor evenimente speciale Formaţii artistice cunoscute ca Forever Dance, Junii Sibiului, Trio Café, Intermezzo, Snaco Dixie, Hermannstadt 07, N&D (Sibiu) şi Trupa Raja vor oferi demonstraţii de măiestrie, pentru a ne reaminti că nunta este un eveniment care prinde viaţă prin animaţie şi devine de neuitat prin momente de înaltă clasă. Dadoo Brides îşi va etala oferta de rochii de mireasă în cadrul unei prezentări de modă, salonul Luciano Hair and Style va face demonstraţii de make-up, iar Uniflora şi Bloom Flower Boutique vor susţine ateliere despre alegere a florilor de nuntă. Complexul Naţional Muzeal ASTRA va fi prezent prin oferta sa de servicii pentru nunţi şi oferă vizitatorilor la târg ocazia de a face gratuit plimbări cu caleaşcă pe str. Scoala de Inot. Fotografii de nuntă vor fi expuse în barul de la mezaninul hotelului de către Sebastian Marcovici. Au confirmat participarea la eveniment firme şi expozanţi al căror nivel de excelenţă în oferirea serviciilor este recunoscut: Dadoo, Uniflora şi Bloom Flower Boutique vor prezenta cele mai noi tendinţe în floristică, Agenţia de Călătorii Eximtur va dezvălui locaţii şi oferte pentru petrecerea lunii de miere, Hera Style, Dadoo Brides şi White Style vor prezenta cele mai noi colecţii de rochii şi pantofi de mireasă, Paolo Rossi va prezenta costume bărbăteşti, Art Mariage prezintă oferta de completă de organizare de evenimente, iar cele mai bune prăjituri şi torturi vor fi oferite de către Stela Prod. Oferte pentru suportul tehnic, filmare şi fotografiere la cel mai înalt nivel vor fi oferite de către Experience Sound & Light, NIKOS Events şi Sibiu Media Center.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus