Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Cursa Tarom Bucuresti - Sibiu, amanata, din cauza ghetii de pe aeronava

Peste 30 de curse vor pleca, miercuri, cu întârziere de pe Aeroportul "Henri Coandă" din cauza condiţiilor meteo, respectiv din cauza gheţii care se formează pe suprafeţele aeronavelor. Purtătorul de cuvânt al Aeroportul Otopeni, Valentin Iordache, a precizat că este vorba despre 27 de curse ale Companiei TAROM, dintre care 6 interne şi 21 externe, şi de alte patru ale altor companii aeriene. Cele şase curse interne trebuiau să decoleze spre Oradea, Satu Mare, Sibiu, Iaşi şi două la Cluj, iar printre destinaţiile externe se numără, Viena, Paris, Barcelona, Belgrad, Madrid, Kiev. Potrivit lui Iordache, după ora 11.00, este posibil ca aceste curse să poată decola, acesta precizând că se vor înregistra evident întârzieri şi la aterizări. Au fost anulate de asemenea o cursă Carpatair care trebuia să decoleze spre Timişoara şi o cursă care trebuia să vină de la Geneva, dar nu a putut decola din cauza condiţiilor meteo de acolo. Iordache a subliniat că aterizarea aeronavelor are loc în condiţii normale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus