Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Atlassib a implinit 17 ani. Cadou de doua milioane euro

În anul în care a împlinit 17 ani, Atlassib anunţă o investiţie de peste două milioane de euro, pentru realizarea unuia dintre cele mai moderne ateliere de reparaţii şi întreţinere autocare din România, amplasat la Constanţa. "Cu cele 175 de autocare, deţinem cea mai mare flotă de autocare din România şi acoperim rute în toată Europa. Graţie îmbunătăţirii necontenite a condiţiilor de transport, a calităţii serviciilor şi a facilităţilor oferite, peste jumătate de milion de persoane preferă an de an autocarele Atlassib, pentru a călători în Germania, Italia, Spania, Franţa, Austria, Suedia, Danemarca, Belgia, Olanda,Portugalia, Anglia, Elveţia si Grecia. De 17 ani am demonstrat că suntem cei mai buni şi dorim să ne păstrăm poziţia de lider în domeniul transportatorilor internaţionali de persoane din România", susţine într-un comunicat de presă Daniel Micu, director general al Atlassib.
Pentru ca şi clienţii Atlassib să se bucure de aniversarea companiei, conducerea le-a pregătit surprize de ciocolată. "În această perioadă dorim să ne răsplătim călătorii şi le vom oferi câte un euro din ciocolată, confecţionat manual în România, chiar în judeţul Sibiu, la fabrica de ciocolată Pralin din Cisnădie. Astfel, 4.000 de călători Atlassib care vor cicula cu autocarele noastre în preajma sărbătorilor de iarnă, vor primi în dar, înainte de a ieşi din România, câte un euro de ciocolată, un produs unic românesc, pe care va fi inscripţionată sigla Atlassib. Atlassib este o afacere românească de succes în Europa şi astfel am dorit să le urăm noroc tututor românilor pe care îi ducem în toate colţurile Europei", a mai declarat directorul general al Atlassib, Daniel Micu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Daniel Micu

Vizualizari: 268

Comentarii

12 comentarii

?

Acum 13 ani

inainte saudupa ce trebue sa dea 5 euro pt vamesi?
Raspunde

!

Acum 13 ani

dupa ca sa nu-i confunde cu cei reali si sa-i bage in spaga
Raspunde

Vestitorul

Acum 13 ani

Si Carabulea cred ca se-ncadreaza la 15 ani!
Raspunde

gabi

Acum 13 ani

vestitorului: tu, insa, oxiurule, te-ncadrezi in randul prostovanilor si jegurilor care nici in 15 ani nu-si vor reveni din tampenie!
Raspunde

bulibasha

Acum 13 ani

Kirioane sau gabi sau clarabulea jr!Chiar as vrea sa stiu cu cat esti platit sa injuri!Ca peste tot apari si-ti versi veninul!
Raspunde

pt. \"gabi\" alias Carbulea junior

Acum 13 ani

Marsh pe site-ul ziarului lui taica-tau, mafiotul! Apropo, CARABULEA este nume tziganesc.
Raspunde

lol

Acum 13 ani

sunt curios ce nume de zana ai tu? probabil ca ai un nume de rahat ca asa te-a facut mata cand si-a terminat tura, un rahat cu ochi, probail esti urat ca dracu, ti foame de faci pe tine dar stai pe net, cine e ca tine?! smechere
Raspunde

pt. Carabulica

Acum 13 ani

Mai copile, de ce traiesti tu cu impresia ca toti cei care-l critica pe taica-tau sunt sarantoci si fomisti? Uite unde l-a dus lacomia pe taica-tau! Macar atata sa inveti si tu din lectia asta de viata si din cosmarul pe care-l traiti voi pe viu: \"lacomia mananca omenia\". Tot respectul pentru maica-ta, care este o martira si a trebuit sa accepte si amanta de Italia cu cei doi plozi turnati si recunoscuti de \"craiul\" Ilie.!
Raspunde

sybian

Acum 13 ani

lasati dusmaniile ca suntem in Postul Sfant al Craciunului. De aia merge treaba asa bine in buda asta de tara...ca ne mancam unii pe altii...
Raspunde

jean

Acum 13 ani

celor de la 3, 5, 6, 7 si 8 (si-or mai fi si altii): regret, bai acestia, ca nu mai pot colecta de la vecini atata rahat cat puteti voi manca in fiecare zi... ramane un mister cum de \"nu vi s-a aplecat\" pana acum (!?). dar, nu disperati; niciodata nu-i prea tarziu, asa ca dati-va\'ntalnire la hardau, da\' iute, ca vine anu\' nou si va prinde flamanzi!
Raspunde

Valjean

Acum 13 ani

Jenica, nu ti-ar mai da mata p**** !
Raspunde

gabi si jean

Acum 13 ani

vestitorule, cretine, ramane cum am stabilit...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus