Luni,
30.01.2023
Innorat
Acum
-2°C

Premii de 9.000 de lei pentru Educatie, Arta si Sport

Lions Club Brukenthal a organizat ieri seară o scurtă gală de premiere pentru prima ediţie a „Învingătorii”.

Învingătorii reprezintă trei modele de succees alese şi premiate de Lions Club Brukenthal în trei categorii diferite: educaţie, artă şi sport. Primele trei modele premiate au fost: Larisa Nechita, Romulus Cipariu şi Teodor Tulpan.

Dacă Teodor Tulpan nu mai are nevoie de nicio prezentare despre ceilalţi premianţi ai galei Învingătorii trebuie spus că reprezintă două modele aproape unicat în Sibiu. Larisa este nevăzătoare din naştere, suferind de o dezlipire a retinei iremediabilă. Cu toate acestea învaţă şi merge la şcoală ca orice copil normal, mai mult decât atât, fiind premiată la mai multe concursuri şi discipline naţionale. De partea cealaltă, Romulus Cipariu este unul dintre cei mai talentaţi tineri muzicieni sibieni, în prezent fiind unul din colaboratorii fideli ai marelor teatre din Germania. Pentru a ajunge aici a depăşit un accident teribil care aproape l-a lăsat paralizat pe viaţă.

Cei trei învingători au fost premiaţi de Lions Club Brukenthal cu câte un cec în valoare de 3.000 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus