Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

"Batalia" pentru parcul din Vasile Aaron. Adresant gresit!

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din anul 2008. Candidaţii Eugen Barbu şi Raluca Turcan încep competiţia pentru reabilitarea parcului din cartieul Vasile Aaron. Cele două tabere se laudă că au depus cereri la primărie pentru înfrumuseţarea zonei. La doi ani de la aceste evenimente, viceprimarul Virgil Popa spune că proprietarul terenului nu este primăria, ci CSM Sibiu. "Dincolo de certurile din campania electorală e bine de ştiut că proprietarul terenului nu este Primăria Sibiu, ci CSM Sibiu. Noi nu putem propune nimic pentru zona aceea, pentru că nu suntem noi proprietari", a declarat Virgil Popa, astăzi, în cadrul întâlnirii despre traficul din Sibiu, organizată de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu.

"Primăria a aprobat cererea fundaţiei Eugen Barbu de a reamenaja acest părculeţ. Noi nu am adunat semnături, pentru că nu este nevoie de semnături, ci de acordul Primăriei. Fundaţia va începe lucrările în această săptămână, dacă ne permite vremea", spunea candidatul Eugen Barbu, în timpul campaniei electorale. De atunci, în parc nu s-a făcut nimic, în afara "reprizelor" de strângere a gunoaielor organizate de angajaţii primăriei sau de deputatul Raluca Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

a

Acum 13 ani

Intrebatil pe domnul Barbu acum de parc sa vedem ce ne mai minte.
Raspunde

Barbu

Acum 13 ani

in primul rand nu e domn. Se agita in tot orasul cu inaugurari, apoi s-a facut nevazut. In vasile Aaron, trebuie un proiect mai pretentios, cu relocarea bazei hipice, si construirea unui parc mare, care sa inglobeze biserica, sa aiba un lac in mijloc, alei, copaci, locuri de joaca civilizate. Si sub parc o parcare subterana, sa nu mai vedem masini pe trotuarele de pe Sureanu sau prin spatiile verzi din apropiere
Raspunde

mike

Acum 13 ani

Domnule Barbu e un vis frumos --dar ma intreb de unde bani ???? bugetarii au golit caldarea si urla mereu ca nu au bani--va fi odata ca-n povesti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus