Duminică,
16.05.2021
Innorat
Acum
14°C

Golden Tulip: crestere cu 25% in anul ce a trecut

Anul 2010 s-a dovedit un an profitabil pentru hotelul de patru stele Golden Tulip Ana Tower din Sibiu, înregistrându-se o creştere de 25,5% a numărului de nopţi de cazare faţă de anul 2009, conform unui comunicat de presă emis de reprezentanţii hotelului de patru stele și citat de către Agerpres.
Semn al creşterii obţinute în acest an de criză este şi faptul că hotelul a avut un grad de ocupare de 100% pentru perioada Revelionului 2011, pachetul pentru final de an fiind vândut deja din luna mai a anului.
În martie 2010 a fost inceput parteneriatul cu Clubul Economic German din Transilvania - Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbürgen, care îşi are sediul la hotel Golden Tulip Ana Tower din Sibiu. Dintre activităţile realizate împreună în 2010 se distinge demonstraţia de croitorie de lux susţinută în scopuri caritabile în data de 19 aprilie în restaurantul 585 Fusion de către Alexandru Ciucu, furnizor exclusiv de costume bărbăteşti al Casei Regale a României.
În premieră, restaurantul panoramic de la etajul 11 al hotelului a găzduit în 5 decembrie 2010 prima ediţie a 'Nunţi la înălţime', eveniment care a permis prezentarea celor mai bune oferte ale creatorilor de frumos puse în evidenţă în cadrul mirific al celui mai înalt restaurant al Sibiului.
Pentru anul 2011 echipa hotelului se angajează să păstreze în continuare nivelul ridicat al serviciilor şi să îşi intensifice politica de implicare în viaţa comunităţii prin sprijinirea unor evenimente şi organizaţii artistice şi culturale de înalt nivel.
În acest sens se vor inaugura în luna ianuarie Ana Art Galleries, spaţii de expunere care vor fi puse la dispoziţia artiştilor plastici în două hoteluri din Sibiu: Hotel Ana şi Hotel Golden Tulip Ana Tower.
Hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu 4*, situtat în centrul Sibiului este membru al unui grup hotelier din care mai fac parte Hotelul Ana din Sibiu şi Hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca.
Hotelul dispune de 81 de camere, 2 săli de conferinţă, un restaurant panoramic, de un bar şi de un centru de fitness si wellness

 

Comentarii

8 comentarii

un sibian

Acum 10 ani

hotelul nu arata rau...mancarea e cam subtire...ca sa nu zic altfel...
Raspunde

iar un sibian

Acum 10 ani

Mie mi-e frica sa nu se rastoarne :)
Raspunde

un alt sibian

Acum 10 ani

evident ca masina ciobanului este parcata numai pe trecerea de pietoni...ciobanul tot cioban
Raspunde

gastronom

Acum 10 ani

am participat la o nunta la ana tower si am avut placerea unei premiere culinare-supa din plic cu macaroane.
Raspunde

siby

Acum 10 ani

Pai daca de la 100 nopti cazare pe tot anul au ajuns la 125, asta se poate numi crestere, ce mai conteaza ca au avut un client la 3 zile???
Raspunde

tot eu

Acum 10 ani

Si probabil ca au fost majoritatea din Marginime...in vizita la rude in Sibiu!
Raspunde

pentru predecesorii mei, papagalii din fata mea

Acum 10 ani

6 papagali frustrati care nu au facut nimic in viata lor stau la sueta . Tipic romaneste.
Raspunde

gastronom

Acum 10 ani

Pt.7 Daca tot m-ai provocat as mai putea sa mai enumar sosol de iaurt 0,1% cu felii de castravete si lipia libaneza cu macrou somonat[vopsit in culoarea somonului cu colorant alimentar]. Daca vrei iti mai spun
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus