Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

Super-concert Junii Sibiului de Dragobete. La Cluj-Napoca!

Ansamblul Folcloric Profesionist 'Cindrelul - Junii Sibiului' susţine un spectacol extraordinar de Dragobete marţi, 22 februarie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Din program fac parte colaje de jocuri populare din Transilvania, Bihor, Câmpia Transilvaniei şi Maramureş; periplul coregrafic continuă cu suite de jocuri tradiţionale din Banat, Dobrogea, Mehedinţi, Moldova şi se încheie cu Valea Târnavei şi Valea Hârtibaciului.

Soliştii vocali ai ansamblului: Viorica Telcean, Daniel Rosalim, Nelu Albu, Robert Târnăveanu, Alina Bîcă vor interpreta mult îndrăgitele cântece de dragoste din zona etnografică a Sibiului, precum şi din ţara întreagă, în acompaniamentul orchestrei, iar Adrian Neamţu va susţine un solo instrumental.

Spectacolul este intitulat sugestiv Dansând cu Dragobetele şi este organizat de Consiliul Judeţean Cluj şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

hi,hi

Acum 11 ani

Pai sigur ca la Cluj, fiindca la Sighi nu mai au loc de lolele sasilor din Agnita si alte tampenii importate de la p.m...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus