Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Apartamente de vanzare: de la 1.500 de euro, „la rosu”, la 4.800 de euro, finisate

 

20 de apartamente cu preţuri cuprinse între 1.504 şi 1.905 euro, un apartament proaspăt finisat cu 4.800 de euro şi o casă aflată într-o situaţie precară, la 3.800 de euro, sunt datele unei licitaţii programate de Primăria Copşa Mică.
Apartamentele ce pornesc la licitaţie cu un preţ de nici 2.000 de euro fac parte, însă, dintr-un bloc care nu mai are nimic altceva decât structura şi zidurile. „Am avut mai multe solicitări, de aceea le-am scos la vânzare. Din ce am văzut până acum, tinerii sunt în special interesaţi şi mizăm ca acest bloc să fie vândut dintr-o dată, astfel încât lucrările să înceapă”, spune Tudor Mihalache, primarul din Copşa Mică. Potrivit caietului de sarcini al licitaţiei organizată de administraţia din Copşa Mică, cei care vor cumpăra aceste apartamente au obligaţia ca în cel mult un an să monteze geamurile care lipsesc acum. Cele 20 de locuinţe „la roşu”, practic, sunt situate pe scara B a blocului P1 de pe str. 1 Decembrie.
Alta este situaţia în cazul unui apartamentului aflat la etajul patru al blocului P10 de pe aceeaşi stradă. „Este un apartament din care au fost evacuaţi chiriaşii. Apartamentul a fost renovat, totul este nou. Dar problema acolo este cu restul vecinilor”, recunoaşte primarul Tudor Mihalache. Preţul de pornire pentru această locuinţă este de 4.800 de euro.
În fine, casa situată pe strada Târnăvioara, la numărul 72 este scoasă la vânzare pentru minim 3.800 de euro. „Clădirea nu mai poate fi folosită. Valoarea este a terenului”, mai spune Mihalache.
Cei interesaţi de oferta Primăriei Copşa Mică trebuie să îşi anunţe intenţia la Compartimentul Spaţiu locativ, din cadrul administraţiei locale. În funcţie de numărul intenţiilor de cumpărare, Primăria va decide dacă e cazul să organizeze sau nu licitaţia. Termenul limită de înscriere este 30 aprilie 2011.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

eu

Acum 12 ani

se dau si paduchii in banii astia? sau doar raia?
Raspunde

Alex

Acum 12 ani

si daca mi l-ar da gratis tot nu as investi acolo banii mei pentru renovare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus